WELKOM!

Dekyvere Kelly

Ontwerpster

WEBSHOP GESLOTEN WEGENS MOEDERSCHAPSRUST. 

EIND SEPTEMBER TERUG OPEN!

Met veel trots stel ik jullie mijn klein bedrijfje HIB Design voor. Ontstaan uit passie voor de natuur en het ontwerpen van handgemaakte juwelen.

"NATURE IS ART" 

Bloemen en planten zelf geplukt, gedroogd en klaar om te dragen als betekenisvolle juwelen.

Heel veel shop plezier!

HANDMADE IS BETTER!

Op zoek naar originele juwelen of een cadeau voor iemand speciaal? Neem gerust eens een kijkje hier op de webshop!

Alles is handmade en zijn unieke stukken! Want ieder stukje natuur is anders!

GRATIS VERZENDING VANAF €75 

BELGIË: €4.60 NEDERLAND: €7.50 

Hou er rekening mee dat mijn ontwerpen handwerk en vaak op maat zijn. Het levertermijn kan soms verschillen ( 3 tot 10 werkdagen) maatwerk: 2 weken. Bestel dus tijdig bij interesse.

Kom je jouw juweeltjes liever afhalen? Dit kan, neem gerust contact op met mij op via Instagram of Facebook! Ik ontvang jullie graag!

Ben je in de webshop aan het scrollen en denk je, " Ja, dit, maar een klein beetje anders!"?

Twijfel dan niet! Neem even contact via e-mail, laat me weten wat je ideeën zijn en we proberen jouw droomjuweel samen te stellen!

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Met welke materialen wordt er gewerkt? Alle juweeltjes zijn gemaakt uit zilver 925 of roestvrij staal RVS (ook wel bekend als chirurgisch staal).

Zijn zilveren en RVS juwelen hypo-allergeen? Wat met Nikkel? Sterling zilver met keurmerk 925 bevat nooit nikkel. Dus dit is alvast meteen duidelijk! Ook de hoeveelheid nikkel in RVS sieraden is zodanig laag dat de sieraden als hypo-allergeen worden beschouwd en dus geen irritaties veroorzaken. 

Hoe onderhoud ik best mijn juwelen? De goudkleurige zilveren sterling 925 juwelen uit de collectie zijn verguld met een goudlaag. Dit levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud. De zilveren juwelen kunnen na verloop van tijd hun glans wat verliezen en verkleuren. Je kan ze mooi houden of reinigen door ze af en toe in een zeepsopje te doen. Of poets ze gewoon mooi met een zilverdoekje!

RVS kan vrijwel niet verkleuren. Enkel opletten met Chloor! Dus aanhouden tijdens het zwemmen is geen goed idee! Chlorides tasten immers het beschermende chroom-laagje van edelstaal aan, waardoor de sieraden mogelijk beginnen verkleuren en er ook nikkel kan vrijkomen.

Contact us

Connect with us